Hírek
slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image
Vipera   2014-07-14   00:29:41

A Superstock futamot egy nappal el kellett halaszatni a rossz időjárás miatt. A futamot ezúttal is Michael Dunlop nyerte a BMW-vel, ám nem erről lesz emlékezetes ez a futam. Mint ahogy nem is arról, hogy az előző napi Supersport futam győztese, Gary Johnson bukott, emiatt a hátralévő futamokat ki kellett hagynia. Hanem arról, hogy háromszoros brit Supersport bajnok, Karl Harris halálos balesetet szenvedett, ráadásul épp Bitti előtt. Ezzel ő lett az idei TT második áldozata Bob Price után, aki az előző napi Supersport futamon vesztette életét.

Bitti váltóját kicserélték erre a futamra, és az 51. helyen ért célba.

Eredmények:

1. Michael Dunlop (BMW)
2. Dean Harrison (Kawasaki)
3. Bruce Anstey (Honda)
...
51. Sandor Bitter (BMW)

Részletes eredmények itt.

Bitti - futam után közvetlenül:

Végre jó volt a motorom. Az eredményemet még nem tudom. Majd csak kicsit késöbb. Elöttem történt egy baleset. Szerencsém volt. Mert a szétszakadt motorokból egy elsö kerék elöttem keresztbe a hegyoldalba csapodott és a fejem fölött fél méterrel vissza. A balesetek miatt nem tudtam tiszta kört menni. Eléggé sokkolt a baleset, de támadok. A motorom jó a senior versenyre már végre gyors leszek. Most ennyi. 

Bitti - később:

Karl Harris halálos balesete előttem történt. A rendörség most fog kihallgatni, mert én láttam, hogy mi történt. Pszichológushoz is kell mennem, hiába nincs rá szükségem. A balesetnél valami eltalálta a karomat is.

Őszinte részvétemet küldöm Karl családjának és barátainak.