Hírek
slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image
Vipera   2012-08-17   15:27:17

"Szomorúan hallottam Margaret Pattersontól, hogy jóbarátom, Stephen 'Hong Kong' Thompson nyakcsigolyája eltört a szombati Ulster GP Supertwin futamán.
Alaposan elgondolkodtatott, hogy milyen hirtelen történhet velünk bármi. Nagyon bízom mie
lőbbi felépülésében!"

 
Bitti
 
 
 
 


Vipera   2012-08-09   11:07:54

"A dolgok hirtelen változnak, és újabb ötletek gyártására és döntésekre kényszerítenek! Hétfőn reggeltől folytattam a kemény sportéletet, ami elsősorban motocrossból állt. Az Auner Hungáriától új, fantasztikus motocross cuccokat kaptam, ezért nagy köszönet Fekete Lacinak, aki úgy viszonyul hozzám, mint a legszebb éveinkben!

Köszönet Árpinak a solymári crosspálya használatért, és Attilának a piliscséviért! Megint kezdek jó motokrossz formába lendülni, ezért Tóth Ádám barátommal egy motoros sulit csinálunk! Ő felel a crosspalántákért, én pedig az olyan gyorsaságizóknak adom át a tudást, amit Kaliforniában, az American Supercamp dirt track  suliban tanultam, akiknek nem idegen a krossz és respektálják az eredményeimet! Ez nagyon feldob! 

Az új motorom beszerzésében Sárkány Dede és két szponzorom: az O2 és az ArchiBest segít! A másik dolog, gyerekkori legjobb barátaim egyikével, ifj. Balzsay Karcsival (profibox-ökölvívó bajnokunk) ismét szoros a kapcsolat, és segít visszarázódnom a magas színvonalú, nagyiramú boxedzésekbe.
Most nyár van, és megértem a fiatal tanítványaim linkeskedését, hogy csak szállingóznak, vagy eltűnnek a boxedzéseimről a Starfitnessben. Nem nagyon izgat ez a dolog, nekem most a legfontosabb a sok edzés a Balzsay-edzéseken, és, hogy nagyon nagy tempót menjek az új, 450-es krosszmocimmal.

Természetesen a súlyfeleslegem leadása szintén nagyon fontos. Ma lesérültünk Piliscséven Matthieu-vel, neki derékbecsípődése lett, pedig tegnap már nagyon gyors volt, én meg túlugrottam pár tempós ugratót, és a sérült bokám fáj rettenetesen. Most mindketten fekvésre vagyunk ítélve, remélem egy-két nap, és rendben leszünk. Gyorsasági versenyzésem vonatkozásában immár a jövő évi Man-szigeti TT-re gondolok, amit idén Balázs barátom segítségével mehetek a BMW-vel,  az már csak ajándék lesz. Most egyelőre csak az motokrossz és a boksz érdekel.

Támadunk!

Bitti



Vipera   2012-08-05   23:10:09

"Berki Krisztián tornászunk olimpiai aranyérmes lett lólengésben! Tényleg megkönnyeztem örömömben!
Nagyon bánatos vagyok a boxolóink miatt! Nekem főleg Káté Gyuszi volt az érem reményem, de nem sikerült sajnos! Ex olimpiai bajnok kajakos Horváth "Hori" Gábor miatt a kajakosoknak nagyon szorítok! 

Az olimpia nemes versengése mellett viszont a Silverstone-i WSBK közvetítés során rettenetesen kiábrándultam szeretett sportágamból, a motorversenyzésből, ha magyar keverés is párosul hozzá! Meggyűlöltem... Ha végre sikerül visszafogynom, akkor csak a road racing versenyek és a jövő évi BSB Stock szezon ami érdekel! Egy búcsú Man-szigeti TT még van bennem jó eredménnyel, az biztos!"

Bitti



Vipera   2012-08-03   13:49:21

"Tegnap már kezdett visszatérni a régi énem és ez ma is folytatódik, sőt egészen addig, amíg el nem érem az általam kitűzött célokat! Semmilyen sérülés nem gátol már, csak a kondihiány és a súlyfelesleg! Megint visszaálltam a korán kelek - korán fekszem életre! Ez fontos, mert csak így tudom a szervezetemet kímélni az edzések között! Tegnap három óra motocross után be kellett jönnünk a tanítványommal a solymári pályáról, mert a hőség miatt érdemi munkát már nem lehetett végezni! 

Tóth Ádám barátom szemet gyönyörködtető stílusával készült a következő versenyre, de sajna tegnap megint beállt a dereka! Remélem gyorsan helyrejön! 

Én tegnap délután a rekkenő hőségben még kocogtam a Hármashatárhegyen, ami jól megviselt és ráébresztett, hogy mennyi munka vár még rám...

Ma korán kezdtük a motocrosst, kis pihi a konditeremben, box, kardio, súlyzó és ha bírom, futás megint a szabadban délután a hőségben!

Szép hétvégét!"

Bitti



Vipera   2012-08-02   13:51:09

"Hihetetlenül inspiráló volt számomra Gyurta Dániel fantasztikus, világcsúccsal megszerzett győzelme tegnap a féri 200m mellúszásban! Nagy erőt adott az ő diadala, s egyben útmutatást, hogy folyamatosan küzdenünk kell, ha meg akarjuk valósítani az álmainkat!

A sérülésem és a műtétek miatt nem tudtam semmit sem csinálni érdemben, de mostantól kőkemény edzés és szigorú diéta vár rám! Újra olyan formában akarok lenni, mint régen voltam!

Ezúton is gratulálok Gyurta Dánielnek, és a többi sportolónknak, akik Londonban képviselik hazánkat!"

Bitti



Vipera   2012-07-31   03:46:54

"Egy tanítványom családjának a hozzáállása, valamint a szurkolóim és szponzoraim kérésére 150%-kal készülök, hogy a lehető leghamarabb saját magam legjobbját tudjam nyújtani! Motoros oktatás igény szerint, csak a Pannóniaringen normális pénzért! 
A box tanítványaimmal is megint napi 4 órát tudok foglalkozni, és ha az idei Macau GP-n nem is kapok rajtlehetőséget a jövő évi Man-szigeti TT-re már kezdem építeni a csapatomat!! Úgy térek vissza a versenypályákra, hogy jobb leszek mint bármikor!

Motocross csak a régi jó barátokkal: Lánczi Sanyával, Tóth Ádámmal és Ferencz Norbival!

Támadás!!!"

Bitti



Vipera   2012-07-31   03:21:12

"Nagyon szorítok a magyar sportolóinknak az Olimpián! Mindent bele! A legnemesebb megmérettetés, gyermekkoromtól fogva az olimpiai bajnokok voltak a legnagyobb hőseim!"

Sándor



Vipera   2012-07-31   03:20:05

Elindult Sándor weboldala! Reméljük, élvezni fogjátok!

Vipera