Hírek
slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image
Vipera   2012-08-09   11:07:54

"A dolgok hirtelen változnak, és újabb ötletek gyártására és döntésekre kényszerítenek! Hétfőn reggeltől folytattam a kemény sportéletet, ami elsősorban motocrossból állt. Az Auner Hungáriától új, fantasztikus motocross cuccokat kaptam, ezért nagy köszönet Fekete Lacinak, aki úgy viszonyul hozzám, mint a legszebb éveinkben!

Köszönet Árpinak a solymári crosspálya használatért, és Attilának a piliscséviért! Megint kezdek jó motokrossz formába lendülni, ezért Tóth Ádám barátommal egy motoros sulit csinálunk! Ő felel a crosspalántákért, én pedig az olyan gyorsaságizóknak adom át a tudást, amit Kaliforniában, az American Supercamp dirt track  suliban tanultam, akiknek nem idegen a krossz és respektálják az eredményeimet! Ez nagyon feldob! 

Az új motorom beszerzésében Sárkány Dede és két szponzorom: az O2 és az ArchiBest segít! A másik dolog, gyerekkori legjobb barátaim egyikével, ifj. Balzsay Karcsival (profibox-ökölvívó bajnokunk) ismét szoros a kapcsolat, és segít visszarázódnom a magas színvonalú, nagyiramú boxedzésekbe.
Most nyár van, és megértem a fiatal tanítványaim linkeskedését, hogy csak szállingóznak, vagy eltűnnek a boxedzéseimről a Starfitnessben. Nem nagyon izgat ez a dolog, nekem most a legfontosabb a sok edzés a Balzsay-edzéseken, és, hogy nagyon nagy tempót menjek az új, 450-es krosszmocimmal.

Természetesen a súlyfeleslegem leadása szintén nagyon fontos. Ma lesérültünk Piliscséven Matthieu-vel, neki derékbecsípődése lett, pedig tegnap már nagyon gyors volt, én meg túlugrottam pár tempós ugratót, és a sérült bokám fáj rettenetesen. Most mindketten fekvésre vagyunk ítélve, remélem egy-két nap, és rendben leszünk. Gyorsasági versenyzésem vonatkozásában immár a jövő évi Man-szigeti TT-re gondolok, amit idén Balázs barátom segítségével mehetek a BMW-vel,  az már csak ajándék lesz. Most egyelőre csak az motokrossz és a boksz érdekel.

Támadunk!

Bitti