Hírek
slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image
Vipera   2012-08-03   13:49:21

"Tegnap már kezdett visszatérni a régi énem és ez ma is folytatódik, sőt egészen addig, amíg el nem érem az általam kitűzött célokat! Semmilyen sérülés nem gátol már, csak a kondihiány és a súlyfelesleg! Megint visszaálltam a korán kelek - korán fekszem életre! Ez fontos, mert csak így tudom a szervezetemet kímélni az edzések között! Tegnap három óra motocross után be kellett jönnünk a tanítványommal a solymári pályáról, mert a hőség miatt érdemi munkát már nem lehetett végezni! 

Tóth Ádám barátom szemet gyönyörködtető stílusával készült a következő versenyre, de sajna tegnap megint beállt a dereka! Remélem gyorsan helyrejön! 

Én tegnap délután a rekkenő hőségben még kocogtam a Hármashatárhegyen, ami jól megviselt és ráébresztett, hogy mennyi munka vár még rám...

Ma korán kezdtük a motocrosst, kis pihi a konditeremben, box, kardio, súlyzó és ha bírom, futás megint a szabadban délután a hőségben!

Szép hétvégét!"

Bitti