Hírek
slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image
Vipera   2015-04-16   10:10:56

1. nap - érkezés

Minden rendben! Nagyon szeretem, amit csinálok már hosszú ideje, a versenyzést. Az elhivatottság nem múlik bennem, és ráerősítenek a pozitiv élmények. A tegnap estém nagyon kellemesen telt a hosszú utazás után. Paul Thompsonék láttak vendégül. Jókat beszélgettünk, kedves emberek. 
Ma valószínű, hogy csak délután motorozunk. Hideg van és eső 

Most megyek motort matricázni. Ezen a teszten még a fekete fényezést használjuk. 

2. nap - esős teszt:

Szuper volt a mai nap! Kirkistownban szakadó esőben teszteltem a BMW-t. 55 kört sikerült megtennem. A csapatom elégedett, én nem akarok jósólgatni! 

 De a motor és Thompson csapata nagyon tetszik. Élveztem nagyon a mai napot. Holnap lesz csak időm matricázni a motort. Pénteken ismét teszt, de már szárazon.

Utolsó tesztnap:

Vegyes napot zártunk. Minden rendben. Sokat gyorsultam Kirkistownban. Nagy segítség volt, hogy Stephen Thompsonnal tudtunk együtt menni. Ma délután már száraz volt, de nagyon fújt a szél, és 7 fok volt. Az biztos, hogy ezek az ír és angol versenyzők nagyon kemények. Nem zavarja őket a hideg és az eső. Keményebbnek kell lennem nekem is. Nagyon tetszik, hogy nincs felhajtás. Egy nagy boxban voltunk mindannyian. William Dunlop is. Mindenki szerény, csendes, és eszméletlen gyors. Nagyon tetszik minden.