Hírek
slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image
Vipera   2014-11-30   01:15:26

November 12 - gépátvétel:

Megvolt a gépátvétel. Szakad rólam a víz. Dr.Heike, a GP doktor enged indulni. Ez szuper hír, ez volt az elsö éjszaka, tudtam aludni. Ma este még lesz rider briefing, és holnap korán reggel már az első szabadedzés, utána meg az első kvali. A dokink megnyugtatott, hogy nem leszek jobban sajnos. Maradok lázas és gyenge. Mehetek, de csak rajtam múlik, hogy bírom-e fizikálisan. Én nem adom fel, az biztos. Brilliáns eredményre nem számíthatok, de beleadok mindent.

November 13 - Szabadedzés:

P27 - 2:40.449!

November 13 - Első időmérő:

P26 - 2:38.036

"Annak ellenére, hogy a Man TT óta nem ültem motoron, valmaint tüdőgyulladásom van, meglepetést szereztem a csapatomnak és magamnak is..." - a részletes beszámolót ezen, valamint ezen a linken olvashatjátok.

November 14 - második időmérő:

P24 - 2:36.177

"24. vagyok a 2 quali után. Ennek örülök, a reálisnál egy picit jobb Remélem, beférek a versenyen a legjobb 20-ba. Mindenesetre az szuper, hogy már gyorsabb vagyok, mint tavaly. Biztos, hogy folytatom a versenyzést. Ha így tudok menni zéró motorozással, akkor szeretnék egy évet optimàlis háttérrel. Jövöre world endurance megint, plusz NorthWest200 +TT + Macau."

Később:
"Qualifying 2: javítottam 2 másodpercet. Megint a leggyorsabb két körömön elestek közvetlenül elöttem. Elöször Sweeney, majd Stamm. Csak áttételt változtattunk, de maradt a normal sc1-es keverék. Nem raktunk kvalifikációs gumit sajna. Mindegy, így közelebb vagyunk a versenykörülményekhez. Boldog vagyok a 2:36.1-es köridőmmel. Ez 1 másodperccel gyorsabb, mint a tavalyi kvalifikációs időm. Nincs más hátra, mint még gyorsulni és hiba nélkül megoldani a 12 körös versenyt holnap. Ezért utaztam ide és nem érdekel mennyire vagyok beteg. Meg fogom csinálni!!! "

Eredmények: