Hírek
slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image
Vipera   2014-11-09   02:25:06

November 05-06:

A fárasztó utazás ideje. Budapest - London - Hong Kong viszonylat repülővel, majd Hong Kongból Macau-ba komppal. De végül megérkeztünk sikeresen Macauba, a Rio Hotelba!

 

November 07:

Most matricáztunk, meg rakjuk össze a motort, ami nagyon későn érkezett meg. Köszi a sok szurkolást. Reggel megint hétkor Steve Mercerrel már reggeliztünk, utána edzettem, és ha végeztünk Robbieval itt a boxban a motorral, még mennem kell edzeni. Mindenki nagyon készül, így én is megteszem amit csak tudok.

 

November 08:

Ma volt a hivatalos megnyitó ceremónia. Az időjárás nem kedvezett nekünk, ennek ellenére jó volt újra itt lenni a megnyitó rendezvényen. Hihetetlen komoly technikájú csapatok vannak idén. Jóval erösebb a mezőny, mint tavaly. Remélem azért a stock Hondával is helyt tudok állni. Köszönet mindenkinek, aki segitett idén is eljutnom erre a nagy megmérettetésre.