Hírek
slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image
Vipera   2014-11-09   02:14:51

Október 30: 

Alakulnak a dolgok! Ma elrepült a motorom Londonból Macauba! Nagy köszönet azoknak akik segítettek. Most rengeteg az elintéznivaló a repülésemig.

 

November 01:

Tegnap megkaptam az új ruhámat és csizmámat a Superzone-tól. Sajnos még hiányzik egy kevés az indulásomhoz. Ettől a szituációtól el vagyok keseredve, mert csapatba fizetendő összeg nagy részét már megkaptam Kelemen Krisztián, Balogh Róbert, Balogh Andris, Hunya Laci és 2 barátom segítségével. Őket nem hagyhatom cserben és a csapatomat sem hiszen a motorom már kint van a helyszínen és a VRS mindent rám alapozott. A rendezők pedig már kifizették a repjegyemet és a hotelemet. Valami megoldásnak lennie kell.

Ennek ellenére kívánom , hogy a mai napot töltse mindenki békességben és emlékezzen elvesztett szeretteinkre.

November 04:

Hálás köszönet mindenkinek aki segített abban, hogy holnap nyugiban el tudjak utazni erre a kemèny megmérettetésre, a Macau GP-re. A rajtam látható cégeken kívül: Viperának, Samnek, Ian-Anthony Huntly-nak és Crazy Joenak. Reggel 7 körül leszek adásban a DigiSport reggeli müsorában Reggeli Startban. Utána közel 30 órás utazgatás vár rám. Az még húzós lesz. Nagyon várom, hogy már odaérjünk! 

 


A P1 Race készített egy interjút, ami itt olvasható!


November 05:

Az indulás reggelén voltam vendég a DIGI Sport reggeli műsorában: