Hírek
slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image
Vipera   2014-10-25   13:32:11

Október 18:

A mai napunk nagyon erősre sikerült emberemmel, Csányi Gergövel. Az edzés időtartamát ma felvittük 3 órára és maximum 10 perc volt az összes pihenőnk. Tetszik nekem Gergő hozzáállása. Utazik hozzám másfél órát, leedzünk és ismét másfél óra haza. Az edzéseink tényleg kemények. Én magam is készülök még a következő TT-re. Így nagyobb a motiváció a munkánk közben.

Gergő: "nagyon örülök a mai edzésnek az eddigi legkeményebb edzésünkön vagyunk túl Bittivel , továbbra is ugyan ilyen kemény munkát fogunk folytatni!"

 

Október 24:

Ma ismét túl vagyunk tanítványommal egy 3 órás edzésen. Gergő ma az erőnléti edzések mellett, kitűnően vizsgázott az általam kifejlesztett reflex gyakorlatokon és teszten. Én nagyon jó kondiban vagyok és a súlyom is nagyon jó most.