Hírek
slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image
Vipera   2013-12-31   01:35:28

November 12:

Ma nagyon sűrű napunk volt. Esett az eső, reggel nyolcra mentünk ki a pályára. Ma volt a gépátvétel, az adminisztratív és a technikai ellenőrzés. Nagyon szigorú és körültekintő a gépátvevő csapat. Mindenkire fél órát szánnak és 4 ember vizsgálja a motoron a biztonsági dolgokat valamint a felszerelésünket a bőrruhát, sisakot, kesztyűt és a csizmát is. Nálam minden stimmelt csak a dögcédulámat otthon felejtettem de a szerelőim csináltak nekem. 
Ma végre minden versenyző együtt volt és a szokásos pályabejárás is megtörtént. Ilyenkor egy busszal visznek körbe minket és megállunk a veszélyes és kritikus pontokat kielemezni. Én 2006-ban voltam itt utoljára és nem nagyon emlékeztem néhány pontra, arra meg pláne nem, hogy ennyire keskeny az aszfaltcsík végig. Nagyon kemény de hihetetlen élvezetes verseny lesz!