Hírek
slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image slide image
Vipera   2013-10-12   04:00:21

A magasztos cél, konkrétan a Macau GP-re való felkészülés alappillére volt a keddi Pannóniaringi motorozásom, a most már két hete műtött törött lábammal, és fájdalmakkal. A legfontosabb dolog az volt, hogy az október 12-i Rockingham-ben zajló Quattro Plant csapatom tesztjére úgy tudjak megérkezni, hogy már tudjak normálisan váltani, és kicsit visszazökkenni a motorozásba a baleset után. Ebben óriási segítséget nyújtott éveleji felfedezettem, Májer Norbert és a Red Line Hungary, amely biztosította számomra a motorozási lehetőséget, ezúttal egy 675-ös új Triumph-al, mely teljesen idegen volt számomra. Norbi Rijekából érkezett, és hétfőn és kedden is győzedelmeskedett, kupa-arzenált vonultatva fel. Az első köreimben borzasztó lassú voltam, a lábtartóról nem értem még el a sérült lábammal a váltókart. A váltókar és a lábtartó pozíciójának módosítása után picit jobb lett a helyzet, de pokolian fájt. Ennek ellenére élveztem a tudatos felkészülést. Körideim messze elmaradtak a megszokottaktól, még vigyáznom kellett a lábamra, a nap nagy részében meghatározóan a fölfelé váltások zökkenőmentesen mentek, visszaváltani viszont 10 kör kivételével nem nagyon tudtam. Ennek ellenére a 600-as kategóriában sikerült egy harmadik helyet szereznem, ahol Norbi nyert, és vállaltuk Red Line - Pannóniaring színekben a kétórás endurance versenyt is, amit sikerült megnyernünk. Ennek is oroszlánrészét Norbi vitte, én csak 40 percet versenyeztem a két órából. Ezt a versenyt is óriási fölénnyel nyertük, de természetesen az igazsághoz hozzátartozik, hogy ezúttal mindkét kupám megszerzése a szerencsének volt betudható, mert nagyon barátságos, de igen gyenge mezőny volt ezen a fantasztikus Phoenix-Superbike pályanapon.

Tegnap este a verseny után rögtön haza kellett jönnöm, mert a véralvadásgátló injekciót kilencig be kelletett adni. A lábam még nem fér bele a csizmába, az éjszaka nagy fájdalmakkal telt, ennek ellenére a mai reggelen már folytattam a Starfitness-ben a hosszú távú kerékpározásomat, gyógytornát, és a gyógymasszázst.

Bízom benne, hogy szombaton már mindkét irányban tudok váltani. A járás sajnos mankó nélkül még nem megy, de ez cseppet sem gátol meg abban, hogy valóra váltsam álmaimat!

Üdv: Bitti